meat us

Serving Only the Best

wij geloven in puur vlees, en dat proeft u

Van heinde en verre komen restaurants en particuliere klanten als hobbykoks en barbecueërs voor vleesproducten en andere specialiteiten naar Slagerij Twan Ras in Soerendonk. Dat doen ze inmiddels al meer dan 25 jaar.

U kunt bij ons terecht voor alle gelegenheden, van vlees voor uw dagelijkse maaltijden of luxe diners, of vlees voor een barbecues tot feesten in alle soorten en maten.

Behalve het echtpaar Twan en Ilze Ras telt de slagerij en slachterij een twintigtal medewerkers. Kwaliteit en klantgericht staan hoog in hun vaandel.

Het middelgrote bedrijf moet voldoen aan dezelfde strenge regels en kwaliteitsnormen die gelden voor de grote slachthuizen. Uiteraard volgens de strenge EG-normen.

 

We zijn geen industriële slachterij, alles gebeurt hier nog op ambachtelijke wijze. Als zelfslachtende slager behoren we echter tot een steeds kleiner wordende beroepsgroep. Nog maar een klein deel van het Nederlandse slagers- en slachtersgilde beheerst alle vakdisciplines.

Rib steak

Rib eye

T-Bone steak

Kwaliteit door vakmanschap

Openheid en transparantie staan bij centraal bij Slager Twan Ras. Dat is voor de (prijs)bewuste klant niet alleen zichtbaar in de open slagerswinkel, maar ook in de directe lijnen met toeleveranciers.

We houden het dicht bij de deur. Er wordt louter gewerkt met Nederlandse varkens en runderen. Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap weten we al snel wat er onder de huid van een varken of rund zit. Daardoor staan we voor driehonderd procent achter onze producten.

Verser dan vers

Slagerij Twan Ras slacht iedere Maandag zodat het vlees altijd verser dan vers is.

de koe en het varken

Coffee Bean

Best meat

Coffee Bean

Quality bbq

Coffee Bean

Perfect gourmet

……….

Come on In!

Maandag

Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag

9.00-12.30  13.30-17.00

Zaterdag

9.00-15.00

Contact

Telefoon

+31 (0)495- 59 11 81

Mail

info@slagerijtwanras.nl

Adres

Vlassloot 13
6027 RS Soerendonk